Маски для обличчя. Народні рецепти масок для обличчя

Догляд за шкірою в домашніх умовах, покликаний зберегти і поліпшити природну красу, на ділі частенько обертається ще однією проблемою. Для тривалих процедур немає ні часу, ні сил, прославлені чарівні косметичні засоби коштують недешево, а улюблений косметолог, як на зло, чекає на прийом у ті дні та години, коли вирватися ну просто неможливо.
Домашні маски для обличчя ... Всі ми чули про них, але чомусь мало хто з нас практикують цей гідний спосіб залишатися красивою. Винне в цьому чи то недовіра до «бабусиним казок», чи то брак авторитетного прикладу з боку близьких, чи то банальний брак інформації.

Маски для обличчя, домашні маски для обличчя - народні рецепти

Ми намагаємося ліквідувати цей пробіл і називає як мінімум три «залізних» причини незамінності масок для обличчя за народними рецептами в житті сучасної жінки.

Домашні маски для обличчя зберігають красу, час і бюджет

Не секрет, що багато хто з нас, леді, грішать «стихійним» підходом до важливої справи догляду за собою. Зрозуміти це легко - ми так завантажені в своєму повсякденному житті, що частенько, повернувшись з роботи і розібравшись з нескінченними домашніми і сімейними справами, не балуємо себе ритуалами краси, і в кращому випадку вмиваємося і мажемся кремом. Маски для обличчя теж йдуть у хід, але що поробиш, якщо хороша фірмова маска скінчилася? Начебто б великою тюбик, і дорогою, а вистачає всього на два-три рази.

І ось настає момент, коли ми вирішуємо «взятися за себе». Гроші так і летять - за нагальні візити до косметолога, за покупку самого чудодійного крему ... Але подивимося правді в очі - гроші ці викинуті. Косметолог вимагає постійних інвестицій, не лише фінансових, а й тимчасових, чудовий крем може банально не підійти або не дати очікуваного результату. Знову розчарування - що доглядай за обличчям, що не доглядай! І ось все повертається на круги своя.

Що ж робити? Як не дивно, потрібний всього один крок - зрозуміти, що хороша косметика необов'язково коштує як половина літака і займає «червоний кут» спеціалізованого магазину. Пестити і плекати свою шкіру можна за допомогою домашніх масок для обличчя. Уходовие засоби промислового виробництва - досягнення останніх кількох десятків років. Багато століть жінки світу зберігали свою принадність за допомогою простих секретів краси, і головними їх помічницями були домашні маски для обличчя.

Велика Есте Лаудер говорила, що у самої зайнятої городянки є 10 хвилин на день, які вона може приділити собі. Цього цілком достатньо, щоб приготувати і нанести маску для обличчя, виготовлену за народним рецептом з доступних інгредієнтів. Ніяких клопотів і відмовок, що магазинне уходовое засіб закінчилося, а на купівлю нового гроші будуть, напевно, тільки якщо на роботі дадуть премію.

Домашні маски для обличчя безпечні і екологічні

Для того, щоб приготувати домашню маску для обличчя найчастіше навіть не треба виходити з дому - всі необхідні інгредієнти знайдуться на кухні та у ванній кімнаті. Істотний плюс цього підходу в тому, що якщо ви страждаєте на алергію на якийсь продукт, то напевно прекрасно інформовані про це і не станете наносити маску для обличчя, що містить потенційно небезпечний компонент. На жаль, коли доводиться мати справу з магазинною косметикою, все не так просто: у нескінченній низці інгридієнтів буває непросто вистежити причаївся підступний.

Користуючись народним рецептом для домашньої маски, ви точно знаєте, що вона містить і в якій кількості. І, відчувши домашню маску для обличчя один раз, ви можете індивідуалізувати її під власні потреби, спираючись на свої відчуття - наприклад, зробити консистенцію більш комфортної або збільшити витратне кількість того чи іншого действуюшие інгрідієнта. Знову ж таки, якщо народний рецепт домашньої маски вам не підійшов, немає необхідності прибудовувати або викидати її залишки, що довелося б, якби мова йшла про фірмовий дорогому зілля.

Сьогодні так звана натуральна косметика користується величезним успіхом - з'являються нові марки, споживачки з ентузіазмом діляться досвідом використання тих чи інших засобів. Легка консистенція, природна користь, природний аромат, відсутність шкідливих консервантів - все це робить натуральну косметику дуже привабливою. Використовуючи домашні маски для обличчя ви, по суті, теж стаєте проїзводітельніц самої що ні на є натуральної косметики! Причому ультраелітной і рідкісної марки, відомої тільки справжнім знавцям і гурманам. І, звичайно, ніхто не перешкодить вам балувати своїми творами за народними рецептами не тільки власне личко, але і шкіру родичок і подруг.

Чималу роль у народні рецепти домашніх масок для обличчя грає сезонність. Звичайно, найбагатше літо, дещо поступаються йому пізня весна та рання осінь. У цей час природа представляє свої найкращі дари - фрукти, овочі і трави, багаті мікроелементами і антиоксидантами. Але і в холодну пору року неврожайні є чому порадіти: мед, молочні продукти, сіль, яйця, крупи служать цінною сировиною для виготовлення масок для обличчя. І, звичайно, внезесозонние і екзотичні фрукти теж не варто списувати з рахунків: кашка з банана в лічені хвилини упорядкує обвітрену шкіру, а домашня маска з ківі поверне рум'янець і тонус стомлений від авітамінозу особі.

Домашні маски - для будь-якого типу шкіри

Природно, що зазвичай леді не треба звертатися до спеціаліста, щоб сформулювати, які недоліки має її шкіра. Ми й так їх знаємо, бачимо і відчуваємо - надмірна сухість або, навпаки, жирність, проблемні ділянки, зморшки, поганий колір ... Домашні маски для обличчя - це пропозиція простого і універсального рішення. Із сотень (або навіть тисяч!) Народних рецептів масок для обличчя завжди можна вибрати саме ті, які застосовні в даному випадку. На вашому боці досвід поколінь. В арсенал домашніх засобів впевнено увійшли рецепти масок для обличчя, записані слугами Клеопатри, секрети, що передаються з вуст в уста в індійських племенах і, звичайно, золотий фонд традиційного спадщини нашого народу - банні і повсякденні уходовие процедури, здавна застосовувалися в російських селищах. Довіртеся їм і результат вас не розчарує!

Домашні маски для обличчя проти чорних крапок, при перших ознаках старіння, домашні маски, що допомагають боротися з пігментними плямами і набряками, народні рецепти масок для обличчя не містять мінеральних масел, консервантів і алергенних ароматів, вони можуть застосовуватися в будь-якому віці і при будь-якому типі шкіри . Крім того, навіть якщо ви щаслива володарка нормальної шкіри без виражених дефектів, живильні і зволожуючі домашні маски для обличчя стануть повноправною частиною щоденного догляду за собою.

Маски для обличчя, виготовлені самостійно за народними рецептами, допоможуть вам не тільки поліпшити свій зовнішній вигляд, але й дадуть можливість контролю за речовинами, одержуваними шкірою. Жодних сюрпризів: ви впевнені в свіжості і натуральності косметичного засобу! Розслабляйтеся у своєму власному домашньому SPA з розкішними масками для лиця хоч кожен день - без стресу і зайвих витрат.

Джерело: justlady.ru