Народні рецепти омолодження в домашніх умовах

Можна довго говорити про властивості і корисних речовинах лікарських рослин і натуральних продуктів, що використовуються при приготуванні лосьеном, масок, кремів, відварів і тд.
Фітозасобів для омолодження ви можете приготувати в домашніх умовах, використовуючи силу природи і енергію сонця, які увібрали в себе лікарські рослини. Людству давно відомо, що препарати приготовлені вдома з натуральних продуктів і рослин найчастіше діють краще, ніж самі прославлені креми і ліки. Подружіться з природою і омолодження народними засобами надасть свою чарівну дію на вашу шкіру.

Вино для омолодження організму - допомагає зупинити старечу дряхлість

Змішати в рівних частинах по вазі листя шавлії і лаванди. 100 г сухої суміші залити 1 л сухого червоного вина, настояти в темному прохолодному місці 2 тижні, періодично струшуючи вміст, процідити, залишок віджати. Таке вино допомагає зупинити старечу дряхлість. Приймати по 30-50 г вранці і ввечері за 30-40 хвилин до їжі

Омолодження обличчя. Маска для омолодження обличчя

Змішайте 1 збитий білок, 2 столові ложки борошна і 1 чайну ложку меду. Отриману масу накладіть на попередньо очищену шкіру обличчя на 10 - 15 хвилин і змийте теплою водою. Маска надає омолоджуючий ефект на шкіру обличчя.


Засіб для омолодження організму (жіночий бальзам) - омолоджує, покращує колір обличчя, підсилює статеву активність і відновлює здатність до дітородіння

Візьміть 200 г білого вина (вино має бути кріплених, підійде портвейн), покладіть в нього очищену головку часнику і доведіть до кипіння. Прокип'ятіть 30 хвилин, охолодіть і перелийте отриману рідину в пляшку (разом з часником). Приймайте по 1 ч.ложке 3 рази на день за 20 хвилин до їжі протягом трьох днів з початку повного місяця. Для посилення ефекту омолодження рекомендується приймати цей засіб в перебігу трьох днів на початку кожної декади місяця: 1, 2, 3, 11, 12, 13, 21, 22, 23.

Це засіб також рекомендується приймати жінкам для віддалення клімаксу.

Чай краси і молодості

Заваріть чай з листя шипшини. малини і суниці. Цей напій має потужний омолоджувальний ефект, оскільки стимулює вироблення так званого гормону краси і молодості - естрогену. Естроген підтримує оптимальний рівень вологості шкіри, відповідає за її кровопостачання і нормалізує синтез колагену.

Омолоджуюча маска для шкіри

Мигдальне олія добре збийте і нанесіть на шкіру тіла після теплій розслаблюючій ванни. Дія цієї маски обумовлено тим, що мигдальне масло при збиванні насичується киснем, у результаті чого виходить чудовий омолоджуючий антиоксидант!

Омолоджуюча ванна з висівками

 2 кг житніх або пшеничних висівок прокип'ятіть в 5 л води, профільтруйте і додайте у ванну.

Ванна з висівками не тільки має омолоджуючий ефект, але також пом'якшує й робить шкіру більш пружною.

Омолоджуюча маска для обличчя - омолоджує, відновлює жировий обмін

Змішайте 1 жовток з 1 ст. ложкою оливкової олії і декількома краплями лимонного соку (лимонний сік можна замінити чайною ложкою меду). Добре перемішайте до отримання однорідної маси і масажними рухами нанесіть на обличчя. Через 20 хвилин залишки маски змийте теплою водою.

Джерело: naturecosmetic.ru